• English
  • Kontakty
  • Fakulty a součásti
    Česká zemědělská univerzita v Praze
    Fakulty a institut
    • Provozně ekonomická fakulta
    • Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
    • Technická fakulta
    • Fakulta životního prostředí
    • Fakulta lesnická a dřevařská
    • Fakulta tropického zemědělství
    • Institut vzdělávání a poradenství
    Ostatní součásti
    • Knihovna
    • Katedra tělesné výchovy
    • Odbor informačních a komunikačních technologií
    • Koleje a menza
    • Statky ČZU
    • Lesy ČZU
    • Vinařsví ČZU

Hospodárně v kuchyni aneb jak ulevit peněžence i životnímu prostředí

  • Domů
  • Konference
  • SWAP
  • Přednášky
  • Workshopy
  • Další
  • Domů
  • Konference
  • SWAP
  • Přednášky
  • Workshopy
  • Další
Odkaz na Facebook Odkaz na Twitter Odkaz na Youtube Odkaz na LinkedIn Odkaz na Instagram
  1. etur.czu.cz
  2. Přednášky
  3. Hospodárně v kuchyni aneb jak ulevit peněžence i životnímu prostředí
Datum konání akce 3. 10. 2023
Čas konání akce 10:00, 12:00
Místo konání: VCZZP (potravinářský pavilon - "gastro + kuchyně")
Přednášející: Veronika Mejkalová, Zachraň jídlo

„Záchranářská“ přednáška s workshopem pro zaměstnance a studenty ČZU.

Přednáška přinese aktuální informace o plýtvání potravinami a odhalí účastníkům taje příprav jídel beze zbytků. Dozvíte se, pro mnohé možná překvapivé, informace o sociálních, ekonomických a environmentálních dopadech plýtvání potravinami.

Praktická řešení zábavnou formou:

  • Rady a tipy, jak nakupovat potraviny
  • Jak a kde nejlépe skladovat potraviny
  • Jak přemýšlet, pokud nám lednice či spižírna přerůstá přes hlavu
  • Jak kreativně využít zbytky jídla a kde hledat inspiraci

Přednáška bude zakončena workshopem s ukázkou bezezbytkového vaření, na kterém si účastníci připraví a ochutnají jednoduché pesto

 
Název události
Hospodárně v kuchyni aneb jak ulevit peněžence i životnímu prostředí - od 10:00 hod.
Typ události
Přednášky a semináře
Registrace na událost
Vyžadována
Určeno pro
Pouze studenti a zaměstnanci univerzity
Místo konání
VCZZP - Potravinářský pavilon , Kamýcká 129 , Praha-Suchdol , 16500 , místnost gastro a kuchyně
Termín konání
03.10.2023 od 10:00 až
Počet míst
0
Termín konání
03.10.2023 od 12:00 až 03.10.2023 do 13:30
Počet míst
0

Fakulty a součásti

  • Provozně ekonomická fakulta
  • Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
  • Technická fakulta
  • Fakulta životního prostředí
  • Fakulta lesnická a dřevařská
  • Fakulta tropického zemědělství
  • Institut vzdělávání a poradenství

  • Katedra tělesné výchovy
  • Knihovna
  • Koleje a menza
  • Odbor informačních a komunikačních technologií

Odkazy

  • Uchazeči o studium
  • Studenti
  • Absolventi
  • Partneři
  • Veřejnost

Kontaktní informace

Provozně ekonomická fakulta
Česká zemědělská univerzita v Praze
Kamýcká 129
165 00 Praha - Suchdol

IČO: 60460709
DIČ: CZ60460709
ID datové schránky ČZU: 3hdj9cb

Tel. ústředna: +420 224 381 111
GPS souřadnice: 50.1309089, 14.3733350


Materiály umístěné na tomto webu mohou být publikovány pouze se souhlasem ČZU.
Informace o zpracování a ochraně osobních údajů na ČZU v Praze.
© 2025 Česká zemědělská univerzita v Praze
Všechna práva vyhrazena

English ☰ Menu