Datum konání akce | 3. 10. 2023 |
---|---|
Čas konání akce | 10:00, 12:00 |
Místo konání: | VCZZP (potravinářský pavilon - "gastro + kuchyně") |
Přednášející: | Veronika Mejkalová, Zachraň jídlo |
„Záchranářská“ přednáška s workshopem pro zaměstnance a studenty ČZU.
Přednáška přinese aktuální informace o plýtvání potravinami a odhalí účastníkům taje příprav jídel beze zbytků. Dozvíte se, pro mnohé možná překvapivé, informace o sociálních, ekonomických a environmentálních dopadech plýtvání potravinami.
Praktická řešení zábavnou formou:
- Rady a tipy, jak nakupovat potraviny
- Jak a kde nejlépe skladovat potraviny
- Jak přemýšlet, pokud nám lednice či spižírna přerůstá přes hlavu
- Jak kreativně využít zbytky jídla a kde hledat inspiraci
Přednáška bude zakončena workshopem s ukázkou bezezbytkového vaření, na kterém si účastníci připraví a ochutnají jednoduché pesto
Název události
Hospodárně v kuchyni aneb jak ulevit peněžence i životnímu prostředí - od 10:00 hod.
Typ události
Přednášky a semináře
Registrace na událost
Vyžadována
Určeno pro
Pouze studenti a zaměstnanci univerzity
Místo konání
VCZZP - Potravinářský pavilon
, Kamýcká 129
, Praha-Suchdol
, 16500
, místnost gastro a kuchyně
Termín konání
03.10.2023 od 10:00
až
Počet míst
0
Termín konání
03.10.2023 od 12:00
až
03.10.2023 do 13:30
Počet míst
0